Politica de confidentialitate

 

Termenii si conditiile prezentate se aplica site-ului www.absi.ro, serviciilor si continutului acestuia.

Termenii “site”,”www.absi.ro”, “Compania” sau “ABSI” desemneaza firma ADVANCED BUSINESS SOLUTIONS INTERNATIONAL SRL si serviciile oferite prin intermediul site-ului propriu.

Toate serviciile si informatiile de pe site-ul firmei va sunt oferite conditionat de acceptarea de catre dumneavoastra – fara nici o modificare – a conditiilor pe care vi le prezentam aici.

Site-ul oferta utilizatorilor acces la resurse si instrumente on-line. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara ABSI pentru furnizarea serviciilor sale.

Toti cei care furnizeaza astfel de informatii in paginile site-ului, sunt de acord ca ocazional sa primeasca din partea companiei sau cu acordul acesteia, obiecte sau alte materiale promotionale, produse gratuite, precum si informatii promotionale prin posta, telefon sau e-mail, SMS sau MMS, sau alte mijloace de comunicare.

ABSI nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate de catre utilizatori.

Dumneavoastra va obligati sa introduceti sau sa furnizati date reale, exacte si complete, asa cum se solicita in sectiunile site-ului.

Ca utilizator, dumneavoastra sunteti responsabil de propriile actiuni, precum si de consecintele pe care acestea le pot avea.

Se interzice utilizarea formularelor on-line in alte scopuri decat cele pentru care au fost create.ABSI isi rezerva dreptul de a nu raspunde acelor cereri de oferte care utilizeaza limbaj vulgar sau trivial, sau care nu respecta politica generala a site-ului si nu se incadreaza in domeniile si subdomeniile site-ului.

ABSI va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site (pagina web), doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul site-ului, textele, grafica, fotografiile, programele, newsletter-ele precum si orice alte materiale din site sunt protejate de legea dreptului de autor, intregul material fiind proprietatea ABSI.

Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale, fara acordul scris al ABSI.

Utilizarea informatiilor si serviciilor oferite pe site-ul www.absi.ro se face de catre dumneavoastra pe propria raspundere. Informatiile continute de site au un scop pur informativ. Compania nu poate fi facuta in nici un fel raspunzatoare pentru pierderile morale sau materiale survenite ca urmare a folosirii de catre dumneavoastra a informatiilor continute in site-ul ABSI.

Acest site, incluzand continutul, informatiile, produsele sau orice alt serviciu cumparate prin intermediul sau, sunt furnizate “asa cum sunt”, fara nici o garantie de nici o natura, in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, garantii comerciale sau potrivirea pentru un anumit scop.

Sunteti de acord sa nu faceti ABSI responsabili pentru actiunile sau omisiunile unei terte parti in legatura cu site-ul, serviciul si/sau continutul sau. De asemenea, intelegeti si acceptati faptul ca accesul dumneavoastra la acest site nu va fi lipsit de intreruperi. Sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea totala si riscurile folosirii acestui site.

ABSI nu va fi facuta raspunzatoare pentru:
– nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale rezultand din utilizarea, sau imposibilitatea utilizarii serviciilor oferite prin intermediul site-ului;
– acces neautorizat sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
– orice alta problema legata de serviciile site-urilor ABSI.

“Termeni si conditii” constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si ABSI in privinta utilizarii site-ului www.absi.ro .

Aceste conditii pot fi modificate de ABSI la anumite intervale, fara o anuntare a utilizatorilor sau o acceptare prealabila din partea acestora.